Жителка на Стара Загора ще посрещне Коледните празници с 50 000

...
Жителка на Стара Загора ще посрещне Коледните празници с 50 000
Коментари Харесай

Касова бележка от 55 стотинки донесе 50 000 лева на жена от Стара Загора

Жителка на Стара Загора ще посрещне Коледните празници с 50 000 лв. по-богата , откакто името й бе изтеглено на инцидентен принцип в Лотарията с касови бележки на Национална организация за приходите.

Неделина Колева завоюва огромната премия в третия, финален сезон на Лотарията с касов бон на стойност 0,55 лева, оповестиха от Национална агенция за приходите, представена от topnovini.bg.

В понеделник в ефира на bTV водещите Павел Колев и Ицака изтеглиха още двама печеливши – месечен и седмичен. Павлина Христова от Добрич е късметлията за декември, която сграбчи премията от 2000 лева, а русенката Мария Пеева ще прави невероятни фотоси с новия си таблет с ретина екран.

От началото на третия сезон на самодейността, за присъединяване са  регистрирани над 20 милиона касови бележки на обща стойност 270 милиона лв. , като над 2 милиона от тях са сканирани посредством мобилното приложение на Национална агенция за приходите и нововъведения  QR код на бележките.

И след края на Лотарията, мобилното приложение на Национална агенция за приходите ще продължи да е от помощ на потребителите и посредством него те ще наблюдават същински ли са касовите бележки, които търговците им издават.  Над 150 000 души всекидневно работят като данъчни инспектори, проверявайки касовите си бонове . Повечето касови апарати към този момент печатат бележките с кодове, а до края на януари 2020 година те ще станат наложителен атрибут за всеки касов бон.

Освен с функционалност „ данъчен контрольор “, мобилното приложение предлага и навигация до офисите на Национална агенция за приходите, информация за здравно-осигурителен  статус, данъчен календар и  информация за регистрация по Данък добавена стойност. Мобилното приложение на Национална агенция за приходите е безплатно  и се предлага за iOS и Android устройства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР